Изработка на фирмен сайт с дизайн по избор

Все още няма отзиви
7 дни

Описание на офертата

Търсите бърза, качествена и икономична изработка на фирмен сайт?

Мислите, че не е възможно? Поръчайте изработка на фирмен сайт от нас и се убедете в обратното!

Нашата оферта за изработка на фирмен сайт включва:

– Изработка на уеб сайт с дизайн по Ваш избор с до 5 страници със съдържание, описващо вашият бизнес, дейност, услуги/продукти и контакти.
– Можете да изберете дизайн между различни готови варианти, които ще ви предложим. А ако имате избран дизайн или уеб сайт, чийто дизайн искате за Вашия уеб сайт – ние ще го създадем за вас.
– Допустими са до 5 корекции по избрания дизайн в рамките на посочените цена и срок за изработка. Ако се нуждаете от повече, можете да поръчате допълнително.

Офертата НЕ ВКЛЮЧВА:
– Хостинг и домейн – Задължително е да имате хостинг и домейн. Ако имате такива, не е нужно да поръчвате, а ако нямате, моля изберете допълнително по-долу.
– Превод на уеб сайт на втори език.
За да се стартира изработката на уеб сайта, освен да поръчате офертата тук, в iDeals.bg, е необходимо да ни изпратите текстовете и снимките, които да поместим в него. Ако нямате такива и нямате възможност да ги създадете, можете да поръчате допълнително на нас да го направим вместо вас.

Срок: 7 дни за изработка, след като имаме имената на страниците, текстовете и снимките за вашия уеб сайт.

За да бъде онлайн вашият уеб сайт, ни е нужен достъп до Вашите хостинг и домейн.

Можете да поръчате допълнително:
– Хостинг
– Домейн
– Копирайтинг услуги. В случай, че нямате време или възможност да подготвите текстовете за Вашия уеб сайт, ние ще създадем нужното съдържание, след попълване на кратък въпросник от Ваша страна.
– Подбрани професионални снимки
– Корекции и промени по избран от вас дизайн.

Поръчай още